Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Βίντεο: η αγανάκτηση των πολιτών για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

«Η κοινωνία των πολιτών με το δυναμικό παρόν της στην εκδήλωση πήρε “στη πλάτη της” ένα τόσο μεγάλο έργο για την περιοχή που δεν έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα αλλά εθνικό (έργο ενταγμένο από το 1995 στο “διευρωπαϊκό οδικό δίκτυο”) και θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για την κατασκευή του δρόμου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα».

Τα ανωτέρω ανέφερε το Συντονιστικό των Πολιτών σχολιάζοντας το κλίμα της σύσκεψης που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο το περασμένο Σάββατο για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι. Στη συνέλευση αυτή παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού χώρου, αρχών και φορέων από Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία.

Συμμετείχε ωστόσο και πλήθος πολιτών που διατράνωσε την αγανάκτηση του για την κατάσταση του δρόμου. Ενδεικτικό μάλιστα της λαϊκής οργής είναι ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο youtube που καταγράφει τις απόψεις πολιτών και προέδρων κοινοτήτων κατά τη συνάντηση τους σε χώρο εστίασης στη γέφυρα Επισκοπής για τη μετάβαση του στο Αγρίνιο για τη σύσκεψη. «Μας κοροϊδεύουν», λένε χαρακτηριστικά και αναφέρονται στην επικινδυνότητα του δρόμου. «Θέλουμε να μιλήσουμε για την ταλαιπωρία που εχουμε κάθε μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύσκεψη συντονιστικού με τη συμμετοχή Περιφερειαρχών και Δημάρχων για το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

  Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη του αναβαθμισμένου συντονιστικού για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία με ...