Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Όλοι το Σάββατο στη σύσκεψη βουλευτών-αυτοδιοικητικών Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

 




Με το σύνθημα "Ανοίγουμε Αιτωλοακαρνανία-Ευρυτανία στην Ανατολική Ελλάδα" η συντονιστική επιτροπή πολιτών για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι καλεί σε ανοικτή σύσκεψη βουλευτών, αυτοδιοικητικών και φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Μοναδικό θέμα θα είναι ο συντονισμός δράσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου ο δρόμος Αγρίνιο-Καρπενήσι, ο πιο αδικημένος δρόμος της Ελλάδας, ο οποίος εδώ και δεκαετίες έχει ενταχθεί στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία να υλοποιηθεί και να βγει η Αιτωλοακαρνανία επιτέλους από την απομόνωση.
Για το σκοπό αυτό απαιτείται η συστράτευση όλων των πολιτικών φορέων, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. .Η συντονιστική επιτροπή θεωρεί την παρουσία τους στη συνάντηση αυτή απαραίτητη και αυτονόητη προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του στόχου. 
 Στη συγκεκριμένη συνάντηση καλούνται επίσης και όσοι πολίτες έχουν υπογράψει και ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό. Για την προσέλευση στην αίθουσα θα τηρηθούν όλα τα μέτρα σχετικά με την πανδημία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύσκεψη συντονιστικού με τη συμμετοχή Περιφερειαρχών και Δημάρχων για το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

  Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη τηλεδιάσκεψη του αναβαθμισμένου συντονιστικού για το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία με ...